__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"ed151":{"name":"Main Accent","parent":-1},"12ff1":{"name":"Accent Dark","parent":"ed151"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"ed151":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"12ff1":{"val":"rgb(13, 49, 65)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.66,"l":0.15,"a":1}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"ed151":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"12ff1":{"val":"rgb(13, 49, 65)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.66,"l":0.15,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"f8570":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"f8570":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"f8570":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
ENG

Spillereglerne til fremtiden ændrer sig

Verden har behov for dem 
der kan designe fremtiden

Vær med til at bygge broen “fra mere til bedre”

og kom med på en episk rejse 

Vores civilisations fremtid er på spil

Vi tror på at vi lige nu er midt i overgangen mellem to måder at leve, arbejder og være sammen som civilisation på. Hvis vi ikke forstår denne overgang og arbejder på at skabe fremtiden, så bliver vi i bedste fald slået tilbage i livets spil - i værste fald ender vi i kaos.

VI har brug for ‘bedre’, ikke ‘mere’

Ikke et længere liv, men et bedre liv. Ikke tusind likes, men få rigtige venner.
Ikke flere produkter, men kunne vælge, hvad der gør dig glad. Ikke mere vækst, men reel, håndgribelig værdi. Ikke flere timer på arbejde, men at være en del af en virksomhed eller et samfund, der har brug for dig.

Dette skift i tankesæt fra mere til bedre ser vi som den store udfordring for vores generation. Det kan ikke begrænses til en enkelt gruppe mennesker eller et land. Det er universelt. Og vi ved, at futuristens tankegang kan løse præcis den opgave.

Derfor er vi UNIVERSAL FUTURIST

DET GAMLE SPIL VAR "TRIBAL MODE"

DET NYE SPIL ER "PLANETARY"

TRIBAL MODE

Tribal er den tilstand eller "mode", vi har spillet i siden tidernes morgen. Du vinder i dette stamme-spil ved at konkurrere i hold og samle ressourcer. 
Det er et få-vinder-mange-taber-spil, baseret på dem-mod-os-mentalitet. I tribal mode er du altid bange for, at du løber tør for ting, fordi du grundlæggende frygter, at der ikke er nok. Derfor er livet en konstant kamp, for ikke at gå i stå eller blive udkonkurreret.

Du kan kun vinde i stammespillet ved at få andre til at tabe. Og det er grunden til, at "tribal" er ved at uddø.

PLANETARY MODE

I "planetarisk mode" er din opgave at skabe et spil, hvor vi alle kan vinde uden at nogen taber!

Du kan stadig vinde i "tribal mode", men du mister fremtiden. Du vil opdage, at du løser problemer - men på den forkerte side af fremtiden. Den følelse du vil side med er "jeg har det hele, men jeg mangler noget." 

Og ven, det du mangler er ikke "mere." Det er "bedre". Jagten på "bedre" vil være en episk, planetarisk rejse. Vi skal gøre det sammen.

Og vi er de 2 tosser, der tror, 


at vi kan samle følgeskab til dét:

ANNE SKARE NIELSEN

Verdensklasse foredragsholder - chef futurist - forfatter - nørd fan - mor og pænt træt af gamle mennesker i alle aldre, der putter sig under fortidens trygge dyne


HENRIK GOOD HOVGAARD

Den bedste fremtidstræner i hele universet - master futurist - lærer - farmand med et brændende ønske om at hjælpe gode mennesker med at ændre spillets regler og smadre alt der holder os tilbage

CHRIS DOYLE
Adventure Travel Trade Association

Gåsehud! 

Godt gået! Vores tid er nu!

Tak for at have fået vores globale samfund til at læne sig ind i fremtiden, ind i os selv. Så det er vigtigt at have dig (og Gandhi) som en nøglekatalysator. "Fra mere til bedre" slår den helt rigtige akkord an. Vi er nødt til at gøre det nu og skabe engagement for de store globale verdensændringer. Vores tid til at skabe det, vi drømmer om er NU.

Susanne Ebbesø
Encompass

To vanvittigt kloge og videngavmilde mennesker

der på en vildt dedikeret og meget lige-ud-af-landevejen måde formidler deres viden og erfaring. De inspirer og formidler på en engageret i-øjenhøjde uhøjtidelig facon. Og med det formår de også at 'walk the talk' og understøtter deres formål - nemlig at skabe forståelse for at vi SKAL tune vores indstilling mod mere fællesskab, hvor alle vinder fremfor 'mig og mit' og vinder/taber mindset.

Vi har skrevet bogen der giver dig…

Ligesom vi har lugtesans, følesans, smagssans - så får vi alle behov for en ny sans - Fremtidssans.

Fremtidssans er kun for dem der gerne vil kunne forudse, designe og skabe deres egen fremtid.

Vores baggrundshistorie

Vi har arbejdet med fremtidsforskning siden år 2000 og vi har arbejdet for stort set alle typer virksomheder, organisationer og områder. Vi begyndte som foredragsholdere, workshop facilitatorer og artikel skribenter.

For knap 10 år siden begyndte vi at udvikle vores eget træningsunivers, idet vi kunne se at flere og flere ville få behov for at kunne arbejde med og designe fremtiden selv.

Denne disciplin kalder vi fremtidstræning og dette område er nu blevet vores kerne og det som vi vil give til verden for at gøre vores del og træne en helt ny generation af mennesker der kan spotte og designe fremtiden og bygge broen mellem de nye og de gamle spilleregler

Derfor har vi skabt 
www.futurist.training

Lær At Kombinere Din Niche 


Og Dit Speciale Med Fremtiden

Forudse din egen fremtid og bliv rigere, friere og dygtigere.

Et 6 ugers online træningsmedlemskab for 
ildsjæle, der vil sætte fut(urist) i deres biks

og gå all in på fremtiden!

Vores principper

De ledestjerner som definerer vores måde at arbejde på og det vi sigter efter hver dag.

1

Have det sjovt

For i det mindste vil vi have fået det ud af det

2

Udvikle Futurist træning

Og alle de mange dejlige teknikker og sprede dem til mennesker over hele planeten

3

Have positiv indflydelse

Fra top til tå føle at vi at vi har en positiv indflydelse på vores omgivelser

4

Tjene a shit load of money

Og have tid til venner, familie og personlig udvikling

5

Vinde Nobels fredspris

Før vi dør:-)