__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"ed151":{"name":"Main Accent","parent":-1},"12ff1":{"name":"Accent Dark","parent":"ed151"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"ed151":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"12ff1":{"val":"rgb(13, 49, 65)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.66,"l":0.15,"a":1}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"ed151":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"12ff1":{"val":"rgb(13, 49, 65)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.66,"l":0.15,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"f8570":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"f8570":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"f8570":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
ENG

Verdensklasse futurist og foredragsholder

Anne skare nielsen

Annes speciale er at få dig til at se, tro og mærke fremtiden

Vil du gerne kunne forudse din egen fremtid?

Så er Anne det orakel der kan hjælpe dig.
Forestil dig det skarpeste fra videnskabens verden mikset med intuitive og empatiske superkræfter og et ordentligt vognlæs humor. 
Så har du den form Anne blev skabt i.

Hun flytter os mod den succes, vi vil være

Anne er et på alle måder et usædvanligt menneske. En fantastisk dygtig og inspirerende oplægsholder samtidig med at hun er en nærværende, professionel og udfordrende futuristisk sparrings - og samarbejdspartner. Hun har stået for flere fremtidsprojekter i Finansforbundet, der har været med til at flytte os og dermed understøtte vores succes.

KENT PETERSEN  //  Formand Finansforbundet

Vi fik styrket forståelsen af os selv og vores udfordringer

Anne har puffet kærligt og professionelt til Vækstfondens selvforståelse og udfordringer. Altid med et stærkt og positivt fokus på nye muligheder i samspil med kreative og kommercielt orienterede iværksættere. 

CHRISTIAN MOTZFELDT  //  Vækstfonden 

Anne hjalp os med at skabe fremtiden

Anne Skare er en mester i at provokere status quo og sende perspektivet ud i den fremtid, vi sammen kan skabe. Hun har været med fra starten til at formulere visionerne om konstruktiv journalistik, der nu er ved at blive en global megatrend.

ULRIK HAAGERUP  //  Constructive Institute

Vil du have et online eller live

Foredrag med fuld knald på

Skræddersyede trends til dit område - Lær at bruge fremtiden til at sætte fut i din biks

OM ANNE

Hvis du nogensinde har følt dig forvirret over hvilken retning du skal tage ind i fremtiden, så har du nu  fundet den rette person. Fremtidsforsker Anne Skare Nielsen er både en tornado, som kan løfte dig op og udvide din horisont, og orkanens øje, der kan give dig ro og fokus, så du kan træffe dine egne beslutninger baseret på fremtidens mange muligheder.

Anne er en af Skandinaviens – ja faktisk verdens – førende fremtidsforskere. Med sine store interesse og viden indenfor radikal forandring og transformation af tankegang, er hun i høj kurs som foredragsholder og provokatør over hele verden.

Hendes hjerte ligger dog hos de mennesker, der ’kan og vil’: Dem, der tør være passionerede for, hvad de gør – og som ved at hårdt arbejde aldrig går af mode.
Annes vision er at vinde Nobels Fredspris inden hun dør, ved at lære så mange mennesker som muligt, hvordan de forudser fremtiden. For så bliver man nemlig aldrig bange for den igen.

Du ser hende meget tit i medierne. Hun har blandt andet været med i DRs populære radioprogram ’Filosoffen, forfatteren og fremtidskvinden’, og har været tv-vært på programmet ’NewScience’ på TV2 News.

Anne er uddannet biolog og kandidat i statskundskab, har været medlem af Etisk Råd og er medforfatter på en lang række bøger. Anne Skare Nielsen er født i Danmark i 1971. Hun bor i Dragør, er gift med sit livs kærlighed, med hvem hun har 4 sønner.
Hun driver Universal Futurist sammen med Henrik Good Hovgaard, med det formål virkeligt at sparke til fremtidsdåsen - efter devisen "Smart has plans, stupid has stories". Hun er tidligere stiftede partner i Future Navigator og startede sin karriere på Instituttet for fremtidsforskning.

Dengang som nu er det stadig afgørende for Anne at udvikle en menneskevenlig organisation, hvor individuel originalitet og skaberkraft prioriteres lige så højt som det forpligtende fællesskab. 

Anne Skare Nielsen er den introverte type, der elsker at skrive og sidde i et hjørne alene med en ostemad. Hun har en forkærlighed for science fiction film, champagne og dybe samtaler med visionære, gerne lidt mærkelige, mennesker. 

Fotos til events og presse

Der er mange flere at vælge imellem - Klik og find det foto du bedst kan lide

Kontaktinformationer

- Og den smarteste måde at få fat i mig på
E-mail anne@universalfuturist.com - mobil +45 61799002

1

email mig

Skriv til mig og lad mig høre din udfordring er og hvad jeg kan hjælpe med

anne@universalfuturist.com

2

Ring til mig

Jeg er introvert, så tager den sikkert ikke, men jeg vender 100% tilbage.

Mobil: 61 79 90 02

3

Glæd dig

Hvad der skal til for at gøre dig glad - det er alt, jeg har brug for at vide.

DU SKAL VÆRE TILFREDS, SKAL DU…

Hvis ikke vi har glade kunder, kan vi lige så godt lukke. Hvis vi ikke lever op til dine forventninger, vil vi gøre alt for at ordne det, eller du får ingen regning.

* minus evt. transport- og rejseudgifter